✔ 1 Solomillo de pavo
✔ 1 puerro
✔ 1 cebolla
✔ 2 dientes de ajo sin pelar
✔ 100 ml de vino blanco
✔ 1 hoja de laurel
✔ 1 naranja
✔ 8 granos de pimienta negra enteros
✔ Rúcula o cualquier otra hoja verde
✔ 1 vaso de vinagre blanco
✔ 2 vasos de Aceite de Oliva
✔ Sal
1. Salar a conciencia la pechuga. Cortar la cebolla y el puerro en tiras gruesas.
2. Poner el pavo, la cebolla, el puerro, el ajo, el laurel, la piel de la naranja, los granos de pimienta y el vino en una cazuela que tenga más o menos el tamaño de la pechuga.
3. Añadir dos vasos de aceite y uno de vinagre. Si no se ha cubierto del todo el pavo, añadir más respetando siempre esta proporción (doble de aceite que de vinagre).
4. Cocer tapado a fuego lento unos 25-30 minutos, hasta que la pechuga esté tierna.
5. Dejar enfriar, cortar en filetes de un dedo de grosor y meter en la nevera en un tupper con todo el líquido de cocción un mínimo de 48 horas.
6. Sacar el escabeche de la nevera para que el pavo esté a temperatura ambiente cuando lo comamos.
7. Montar una ensalada con la rúcula o su sustituto, la naranja pelada a lo vivo y el pavo en tiras hechas con la mano, más la cebolla y el puerro del escabeche.
8. Aliñar con el líquido de éste, corregir de sal y servir
9. Terminar con frutos secos o Semillas
10. Con el liquido del escabeche podemos emulsionarlo con una yema y hacer una mahonesa.
Cookie | Duración | Descripción |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
elementor | never | The website's WordPress theme uses this cookie. It allows the website owner to implement or change the website's content in real-time. |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |
Cookie | Duración | Descripción |
---|---|---|
pll_language | 1 year | Polylang sets this cookie to remember the language the user selects when returning to the website and get the language information when unavailable in another way. |
Cookie | Duración | Descripción |
---|---|---|
_ga | 1 year 1 month 4 days | Google Analytics sets this cookie to calculate visitor, session and campaign data and track site usage for the site's analytics report. The cookie stores information anonymously and assigns a randomly generated number to recognise unique visitors. |
_ga_* | 1 year 1 month 4 days | Google Analytics sets this cookie to store and count page views. |
Cookie | Duración | Descripción |
---|---|---|
x-chkp-csrf-token | session | Description is currently not available. |